091 507 8743
info@foliatec.hr

BOJE ZA KOČIONE ČELJUSTI

S našom kombinacijom laka za kočionih čeljusti i bojom NEON, vaše vozilo dobiva vrlo individualan i sportski izgled. Lako se nanosi i trajno čuva površinu te je otporna na kemikalije, koroziju i ulje. Ima dobar sjaj i lako se čisti a zahvaljujući NEON bazi razvija se intenzivan sjaj kočionih čeljusti.

RACING ROSSO
SPEED YELLOW
MIDNIGHT BLACK
RS-BLUE
POWER GREEN
TOXIC GREEN
FLAME ORANGE
PURE WHITE
SKY BLUE
DEEP VIOLET
GT-BLUE
CANDY PINK
PRESTIGE GOLD
CARBON
VINTAGE COPPER
STRATOS SILVER
ELEPHANT GREY
RACING ROSSO
MIDNIGHT BLACK
COMBAT GREEN
NEON RED
NEON YELLOW
NEON GREEN
NEON ORANGE
Kupili ste nove felge, namontirali na auto a kroz novu felgu se vide prljava korozirana kliješta? Ne dopustite da sitnice pokvare ukupni dojam vašeg vozila i ujedno zaštitite presudne komponente na vašem vozilu. a rješavanje tog problema nudimo vam profesionalne boje FOLIATEC za kočiona kliješta, otporne na vrlo visoke temperature kao i na ljuštenje, ako pripremu uradite po propisima.
Kako pripremiti kočione čeljusti za farbanje?
Uklonite sve nečistoće i hrđu čeličnom četkom, te odmastite kočione čeljusti pomoću BRAKE CALIPER CLEANER proizvodom.
Koliko traje da se boja osuši?
Kompletno sušenje laka traje 15-24h ovisno o vanjskoj temperaturi. Kotači se mogu montirati odmah nakon farbanja, a preporučljivo je ne voziti se autom taj dan.
Mogu li prebojati drugom bojom?
Da, naravno! Samo skinite staru boju da biste postigli najbolje prijanjanje.
Koliko je robustan lak?
Lak je otporan na mehaničke, toplinske te kemijske utjecaje u normalnoj vožnji.
SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE
SET ZA FARBANJE

ŠALJEMO POUZEĆEM NA ADRESU!

U paketu vrijednom samo 250kn stiže sve što vam je potrebno da vaš automobil zablista novom bojom kočnica. Tako su tu rukavice, žičana četka, drvena špatula za miješanje, sredstvo za čišćenje te boja i lak, koji se miješaju i tako stvaraju dvokomponentnu masu kojom ćemo postići vrhunske i trajne rezultate.
Dovoljno je u boju uliti drugu komponentu (stvrdnjivač boje i laka) te priloženim kistom obojiti kočnice. Posao bojenja gotov je za nekoliko sati. Prije svega potrebno je automobil stabilno podići i skinuti kotače. Potom, priloženom žičanom četkom temeljito očistiti kočnice, odnosno kočna kliješta te ih naposljetku isprati priloženom tekućinom za čišćenje. Sljedeći je korak zaštita dijelova koje ne bismo smjeli obojiti – kočni disk te gumena crijeva. Nakon toga – spremni smo za bojenje. Dovoljno je u boju uliti drugu komponentu (stvrdnjivač boje i laka) te priloženim kistom obojiti kočnice. Nakon nekoliko sati i sušenja – viola, automobil će zasjati novim i itekako uočljivim detaljem.
DRIVE IN STYLE - STOP DREAMING - BE DIFFERENT

FOLIATEC HRVATSKA

Vladimira Nazora 13, 40000 Čakovec - Međimurje
091 507 8743
info@foliatec.hr
facebook